banner

Leren Apple-accessoires

Premium leren hoesjes voor iPhone, MacBook, iPad & AirPods

LUCRIN Geneva pakt uit met een indrukwekkende collectie personaliseerbare accessoires voor de echte Apple-liefhebber. Voor elk Apple-toestel hebben wij het perfecte accessoire, handgemaakt uit premium kwaliteitsleer. Al onze hoesjes en covers bieden optimale bescherming, zodat u langer van uw kostbare iDevices kunt genieten. Onze stijlvolle Apple-accessoires zullen bovendien perfect aansluiten bij uw unieke stijl want ze zijn volledig per.
Nieuwe leren hoesjes, sleeves en portemonneehoesjes nu beschikbaar voor iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max.

Leren iPhone-hoesjes

LUCRIN heeft een fantastische reeks personaliseerbare leren covers, sleeves en portemonneehoesjes voor elk iPhone-model. De stevige hoesjes – ontworpen met oog op duurzaamheid – zijn bestand tegen vallen, krassen en stoten, waardoor ze de perfecte combinatie vormen van bescherming en functionaliteit. Onze laatste modellen zijn zelfs MagSafe-compatibel! Voeg een vleugje persoonlijkheid toe door de kleur en leersoort aan te passen of een unieke gravure toe te voegen. Exclusieve leren hoesjes, nu ook beschikbaar voor iPhone 15-modellen.

Welke iPhone ben jij?

    Nieuw
loader
Bezig met laden...

Leren Apple Watch-bandjes

Bent u dol op uw Apple Watch, maar niet op het horlogebandje? LUCRIN heeft het perfecte Apple Watch-bandje ontworpen voor elke gelegenheid. Wij bieden een overvloed aan chique, klassieke en elegante leren horlogebandjes die even geschikt zijn voor ochtendlijke meetings als avondlijke afspraakjes. Maak uw keuze uit ons verbluffende kleurenaanbod en laat uw initialen graveren voor een extra stijlvol resultaat.

WWelke Apple Watch ben jij?

Leren MacBook-hoezen

LUCRIN heeft een prachtig aanbod voor de alomtegenwoordige maar kwetsbare MacBook. Onze leren sleeves, hoezen met ritssluiting en laptoptassen hebben een perfecte pasvorm en een veilig design, wat niet alleen een stijlvolle look oplevert maar ook maximale bescherming voor uw kostbare apparaat. Wij bieden massa’s aanpassingsopties om uw MacBook-hoes op unieke wijze te personaliseren.

Welke MacBook ben jij?