Apple

iPhone-hoesje

Lucrin combineert vakmanschap, eigentijdse ontwerpen en absolute functionaliteit om voor iedereen een bijzonder telefoonhoesje te ontwerpen. De iPhone-hoesjes, sleeves en portefeuilles van Lucrin – met de hand vervaardigd door onze deskundige ambachtslieden – vormen onmisbare accessoires voor elke iPhone-liefhebber. Laat uw naam of initialen graveren om een final touch toe te voegen!

iPhone case finder

Bestsellers

Lucrin biedt de grootste verscheidenheid aan personaliseerbare leren iPhone-hoesjes wereldwijd. Onze meest populaire modellen omvatten o.a. het designerhoesje voor de minimalisten en het portemonneehoesje voor wie op zoek is naar functionaliteit en betrouwbaarheid. Onze premium iPhone-hoesjes weten deskundig maatwerk met naadloze ontwerpen te combineren en getuigen van absolute kwaliteit.
Best Sellers Designerhoesje voor iPhone 11 Pro - Licht Taupe - Korrelig Leer
Best Sellers Portemonneehoesje voor iPhone 11 Pro Max - Tan - Soepel Leer

Premium Bescherming voor MacBook

De collectie geavanceerde MacBook-hoesjes van Lucrin biedt voor ieder wat wils. Van strakke sleeves tot klassieke laptoptassen: Lucrin streeft naar pure elegantie en optimale gebruiksvriendelijkheid. De MacBook-accessoires van Lucrin zijn ideaal voor drukke professionals. Ze doen perfect dienst op zichzelf maar kunnen ook in andere tassen worden geplaatst. Dankzij onze vele aanpassingsopties kan iedereen het lederproduct van zijn dromen ontwerpen.

Leren Apple Watch-bandjes

Geef uw Apple Watch een personal touch met onze handgemaakte luxe horlogebandjes. Onze horlogebandjes zijn niet zomaar accessoires - het zijn praktische sieraden die een vleugje elegantie toevoegen aan uw dagelijks leven.

Ontwerp Zelf

Lucrin biedt eindeloze aanpassingsmogelijkheden... 3 armbandmaten, 75 kleuren en 3 kleuren gespen om uit te kiezen - zwart, metaalgrijs en roségoud. Ga nog een stap verder door de vorm van het uiteinde van uw horlogebandje en de kleur van het stiksel te personaliseren. Graveer uw initialen op uw horlogebandje voor extra verfijning - nu in 10 mogelijke stijlen.

Luxueuze iPad-collectie

Dit is een essentieel accessoire voor iPad-gebruikers die vaak onderweg zijn. Lucrin’s handgemaakte iPad-hoesjes zijn stevig, stijlvol en ze gaan jaren mee. Onze iPad-hoesjes hebben een moderne uitstraling met ergonomische designs en een optimale gebruiksvriendelijkheid. Maak uw keuze uit ons weelderige kleurengamma en voeg een vleugje kleur toe aan uw dagelijkse accessoires.

  • |