Apple

Premium leren iPhone-hoesjes

Dit is waarschijnlijk het grootste assortiment leren iPhone-hoesjes en -sleeves op de markt. Bij het ontwerpen ervan hebben we aan elke soort iPhone-gebruiker gedacht om er zeker van te zijn dat iedereen het hoesje vindt dat perfect bij hem past. Elk van de hoesjes is functioneel op zijn eigen manier. Bovendien beschermen ze uw telefoon en het scherm met een ongeziene finesse en voegen ze een extra vleugje elegantie toe aan uw iPhone.

iPhone case finder

Premium bescherming voor MacBook

Uw MacBook verdient zijn eigen slaapzak na een dag hard werken. Wij bieden een collectie leren beschermhoezen die de tand des tijds doorstaan hebben. Allen perfect op maat van uw MacBook ontworpen.

Leren Apple Watch-bandjes

Dit is zonder twijfel het beste leren Apple Watch-horlogebandje dat u op de markt zult vinden. Dankzij onze sublieme keuze aan leersoorten en kleuren zal u het gevoel hebben een uiterst luxueus uurwerkaccessoire om de pols te dragen. Maak uw keuze uit felle of meer klassieke kleuren voor een polsbandje dat helemaal bij uw looks, stijl en persoonlijkheid past.

Bescherming op maat van uw iPad

De iPad is waarschijnlijk het Apple-toestel dat het meeste bescherming vereist, omdat het vaak blijft rondslingeren in de woonkamer of slaapkamer. De welgekende finesse van de iPad maakt hem extra kwetsbaar. De leren sleeves van Lucrin bieden een passend antwoord op deze problemen en zorgen voor een optimale beveiliging van het scherm dankzij de microvezel voering, afkomstig uit de horloge-industrie.