Office leather accessories

Ontdek het breedste assortiment aan lederen kantooraccessoires dat op de van vandaag beschikbaar is op het web. Naast hun verschillende functionaliteiten voegen deze artikelen een vleugje elegantie en klasse toe aan uw werkruimte. Gemaakt van een van het beste leer van de markt, zijn de organizers, mappen, ordners, papierladen en de rest van de catalogus van Lucrin moeilijk elders te vinden.

Moge het zijn voor het classificeren van uw documenten of het beter maken van uw kantoorinrichting, kies het lederen kantoorproduct dat het beste past bij uw behoeften en voorkeuren. Bovendien heeft u een groot palet aan kleuren en leertypes waaruit u kunt kiezen, waardoor de kans groter wordt dat u precies vindt wat uw werkomgeving nodig heeft. Voor degene met een affiniteit voor schrijven of kalligrafie, kunt u kiezen uit de verschillende modellen penetuis, potloodkits en -bakjes. U vindt er ook de prachtige bureau onderleggers als ook premium bureausets.

Onze mooiste bureauset uit leer in krokodil-stijl

Voor een perfecte dag op kantoor

Een originele en luxueuze versie van een bureauset in krokodil-stijl kalfsleer die uw goede voornemens zal bevestigen.

Deze set bevat 5 items

  • - Bureaulegger
  • - Pennenhouder
  • - Papierlade
  • - Opruimbakje
  • - Brievenhouder

Een simpele oplossing voor uw verloren sleutels, losse muntstukken, of telefoon die u nooit kan vinden.

Onze opruimbakjes zijn gemaakt van 100% leer, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Personaliseer het uwe in krokodil-stijl leer, geitenleer, of kies een exemplaar uit de Duo Collectie, in gekorreld of glad leer. De keuze is aan u.

Bewaar alles op één plaats.

Ontdek de collectie leren documentenhouders in A4, A5 en A6 formaat. Bewaar al uw belangrijke papieren, kredietkaarten of visitekaartjes, uw tablets en smartphones. Kies uw soort van leer, ga voor een opvallende kleur van stiksel, en laat uw initialen, naam, of uw favoriete quote graveren - maak er iets persoonlijks van.
Koop mappen & kaften
  • |