banner

Leren Kantooraccessoires

Personaliseerbare bureau-organizers en kantooraccessoires

Maak kennis met LUCRIN’s unieke collectie handgemaakte leren kantooraccessoires. Ontdek onze luxe portfolio’s, notitieboekjes, agenda’s en schrijfinstrumenten die een extra vleugje stijl toevoegen aan uw professionele outfit. Geniet van een opgeruimd bureau met onze leren bureauonderleggers, handige pennenhouders, papierladen en opbergdozen. En bekijk zeker ook onze prachtige onderzetters, papiermanden en tissuedozen die niet alleen functionele maar ook decoratieve waarde hebben. Personaliseer elk item in de kleur en leersoort van uw keuze en breng een elegant monogram aan voor een uniek resultaat!

Bureauonderleggers & Bureausets

Met onze personaliseerbare bureauonderleggers en -sets creëert u niet alleen orde in uw werkplaats maar ook in uw hoofd. Onze bureausets bestaan uit een assortiment leren kantooraccessoires, met verschillende modellen om uit te kiezen.

Portfolio's

Onze leren documentmappen zijn strak en compact en bieden toch voldoende ruimte voor al je spullen: een must-have voor de hedendaagse professional. Onze prachtige collectie bevat mappen en ordners in A4, A5 en A6 formaat met verschillende beveiligingsopties: ritssluiting, drukknoopsluiting of riem.

Leren Agenda's

Voor wie graag stijlvol en georganiseerd door het leven gaat, heeft LUCRIN Geneva een collectie prachtige leren agenda’s ontworpen. Verkrijgbaar in verschillende maten en modellen om aan ieders professionele en persoonlijke behoeften te voldoen.

Organizers en Opbergbakjes

Bevrijd uw bureau van rondslingerende rommel en schep orde in uw geest met onze personaliseerbare opbergdozen en organizers. Bekijk ook onze leren papiermanden die harmonieus opgaan in elk interieur.

Kantoordecoratie

LUCRIN’s decoratieve accessoires – op maat gemaakte onderzetters, tissueboxen en fotolijsten – voegen zowel stijl als functionaliteit toe aan uw bureau. Laat uw naam of bedrijfslogo graveren voor een volledig uniek resultaat!

Schrijfgerei & Accessoires

Bent u een fervent schrijver of gepassioneerd door kalligrafie? Dan zal onze prachtige collectie schrijfinstrumenten u ongetwijfeld interesseren! Bekijk ook onze personaliseerbare accessoires om uw unieke schrijfstijl extra in de verf te zetten.

Documentenhouders

Onze collectie mooie en handige tassen & documentenhouders zijn perfect om uw werkbenodigdheden veilig maar stijlvol op te bergen en te vervoeren. Onze personaliseerbare documentenmappen zorgen voor efficiënte organisatie en stijlvolle bescherming van uw belangrijke documenten.

Uw werkdag met LUCRIN