Clutch Tasjes

Stijlvolle leren tasjes met een unieke uitstraling

De perfecte clutch is een van de belangrijkste geboden uit de Modebijbel… Duik in onze prachtige handtassencollecties en ontwerp zelf een uniek exemplaar! Al de tassen van LUCRIN zijn met de hand vervaardigd en voorzien van verfijnde details, waardoor ze erg populair zijn. Met onze minimalistische ontwerpen proberen wij telkens de perfecte balans tussen stijl en draagbaarheid te vinden - van casual tasjes uit nylon en canvas tot luxueuze leren versies. Elk van onze designs is bovendien duurzaam, veelzijdig en tijdloos, voor vele jaren plezier! LUCRIN biedt een indrukwekkende waaier aan kleuren en aanpassingsmogelijkheden, waardoor u zelf de perfecte clutch kunt creëren. Ontwerp uw ideale exemplaar en voeg een vleugje stijl en karakter toe aan elke outfit!

Nylon lederen clutch

Een Vleugje Speelse Elegantie

De Nylon tasjes van LUCRIN Geneva vallen op door hun minimalistische structuur en subtiele pasteltinten; een absolute favoriet voor elke kleerkast!
close

Océan Koppeling

Kleine tasjes, Grootse herinneringen

Schakel moeiteloos over van uw zondagse brunch naar een dagje strand dankzij onze Océan Clutch met ritssluiting. Een degelijk maar elegant tasje voor zomerse dagen vol zon en cocktails.
close

L5 zakje

Elegantie met karakter

Onze L5-collectie bestaat uit prachtige, stijlvolle clutches met voldoende ruimte voor al uw essentials. Voor elke gelegenheid, van werkvergadering tot cocktailparty!
close

Avondtasje met Ritssluiting

Een stijlvolle blikvanger

Een must-have modeaccessoire dat al uw essentials in de palm van uw hand verenigt. Dit toppunt van elegantie – verkrijgbaar in een prachtig kleurenpallet – voegt een extra vleugje pit toe aan elke look.
close
Ons beste van