Lijst met Bestsellers

Onze bestverkochte lederwaren, met liefde voor u geselecteerd
Ontdek hier onze bestverkochte LUCRIN-producten van het voorbije jaar. U kunt deze topartikelen personaliseren aan de hand van onze verschillende aanpassingsopties.

iPhone-hoesjes

Ga dit jaar voor een stijlvol maar functioneel cadeau met een uniek LUCRIN-hoesje voor iPhone 12, 13 of elk ander model. Laat initialen op het leer graveren voor een persoonlijk cadeau dat ook na de feestdagen zal blijven schitteren.

Accessoires voor elke dag

Als u op zoek bent naar een klein maar indrukwekkend geschenk, vindt u tussen deze accessoires vast wat u zoekt. Ga voor een compacte portemonnee of een paspoortetui en breng initialen aan voor ultieme elegantie.

Apple-accessoires

Vrolijk de Apple-enthousiastelingen in uw omgeving op met deze unieke leren LUCRIN-accessoires voor AirPod, iPad of Apple Watch. Maak uw geschenk extra persoonlijk door hun initialen te graveren!

Kantooraccessoires

Toon waardering aan uw hardwerkende vrienden, familie en collega’s met LUCRIN's prachtige personaliseerbare bureauonderleggers & andere leren kantooraccessoires.

Interieurdecoratie

Maak designliefhebbers deze kerstperiode gelukkig met een origineel interieuraccessoire, zoals een gepersonaliseerd dienblad of een stijlvolle papiermand.

Horlogehoezen

Leg dit jaar uw favoriete horlogeliefhebber extra in de watten! Laat hun hart sneller kloppen met onze prachtige reeks leren horlogehoezen, -boxen en etuis, allemaal volledig personaliseerbaar.