De Kunst van Gastvrijheid

Creëer waardevolle herinneringen tijdens etentjes en spelletjesavonden met uw dierbaren.

Voor veel enthousiaste gastheren en -vrouwen is het een waar plezier om vrienden en familie rond de tafel te ontvangen, of het nu is voor een doordeweeks etentje of een luxueus meergangendiner. En het geeft net dat tikje extra voldoening wanneer uw gasten uw stijlvolle leren accessoires en oog voor detail opmerken. Daarom lanceert Lucrin de “Kunst van Gastvrijheid”-Collectie, met prachtige leren placemats, bestekhouders, onderzetters en dienbladen in tal van vormen en formaten. Deze chique collectie luxueuze lederwaren zal uw fenomenale gastvrijheid perfect weerspiegelen. Sluit uw etentjes sfeervol af met een rondje backgammon, domino, poker of dobbelen dankzij Lucrin’s exclusieve reeks spelletjes en accessoires. Personaliseer de kleur en leersoort van al onze producten zodat ze harmonieus aansluiten bij uw persoonlijke stijl. Voeg tot slot een monogram toe - voor een extra uniek resultaat!


Uw Tafel als Kunstwerk

Lucrin geeft een luxueuze en eigentijdse twist aan de kunst van het tafeldekken. Onze leren accessoires – placemats, servethouders en zelfs naamkaartjes – stralen elegantie en eenvoudig minimalisme uit. Ruil uw verouderde tafelaccessoires in voor onze personaliseerbare tafelsets en tover uw doordeweekse etentjes om tot een unieke tafelervaring!

Onderzetters

Lucrin heeft deze leren onderzetters ontworpen zodat u zichzelf en uw gasten volledig in luxe kunt onderdompelen! Van de eenvoudige versie tot onze onderzetters met verhoogde rand: elk exemplaar zal een vleugje klasse en finesse toevoegen aan uw tafeldecoratie. Ga voor een extra unieke presentatie door onze stijlvolle onderzetters te personaliseren of door bijvoorbeeld uw initialen in het leer te laten graveren. Kies uit talloze sprankelende kleuren om uw tafeldecoratie helemaal op te fleuren!

Dienbladen

Onze stijlvolle dienbladen worden gemaakt met focus op luxueuze kwaliteit en zijn daarom perfect voor het opdienen van cocktails of verfijnde aperitiefhapjes. Vervang uw klassieke dienblad door een stevig houten exemplaar, bekleed met premium leer en voorzien van praktische langwerpige handvaten. Maak extra indruk op uw gasten door het dienblad volledig te personaliseren zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl. Het ideale geschenk voor elke interieurliefhebber!

Sfeervolle Spelletjes

Schuif uw laptop aan de kant en geniet van een traditioneel gezelschapsspel dankzij onze collectie leren spelletjes en accessoires. Lucrin biedt onder meer een backgammon reisversie, dominoset, een speelmat voor poker en zelfs een stijlvolle leren dobbelbak. Al onze spelletjesreeksen zijn met de hand vervaardigd uit luxueus leer en zowel geschikt voor thuisgebruik als voor op reis. Ze kunnen ook volledig gepersonaliseerd worden: het perfecte geschenk voor elke spelletjesfanaat. Bovendien heeft Lucrin ook gedacht aan de liefhebbers van buitenspelen. Zo bieden wij een leren balletjestas en scoreboekje voor golfspelers en een elegante petanque-tas. Deze accessoires zorgen voor stijl én gemak tijdens uw recreatieve uitjes en zullen al snel onmisbaar worden.