Leren Portfolio’s

Een prachtige reeks leren documentenmappen, portfolio’s, ordners en aktetassen.

LUCRIN’s premium portfolio’s zijn perfect om uw werkbenodigdheden netjes te bewaren of makkelijk te transporteren, zowel thuis als op kantoor. Onze leren documentenmappen zijn strak en compact maar bieden toch voldoende ruimte voor al uw spullen: een must-have voor de hedendaagse professional. Onze prachtige collectie bevat mappen en ordners in A4, A5 en A6-formaat met verschillende beveiligingsopties: ritssluiting, drukknoopsluiting of riempje. Bovendien zijn al onze producten volledig te personaliseren. Ontwerp een unieke werktas of -map door de kleur en het stiksel aan te passen of zelfs een monogram aan te brengen. Met een portfolio van Lucrin maakt u gegarandeerd indruk tijdens die belangrijke meeting of chique zakenreis! Bedrijven kunnen verzoeken hun logo op het oppervlak van het gekozen leren artikel te laten graveren.

A4-portfolio uit premium volnerfleer
Business portfolio
Personaliseer deze werkmap
Portfolio met Ritssluiting
Luxe waarop u kunt vertrouwen

De portfolio’s met ritssluiting van LUCRIN bieden toegang tot een weelderige binnenzijde vol handige vakken voor al uw werkbenodigdheden - iPad, notitieblok, iPhone, pen en meer. Maak indruk op uw collega’s met deze unieke werkmap die zowel stijl als professionaliteit uitstraalt.

Personaliseerbare Werkmap
Een stijlvolle thuis voor uw essentials

Ruil uw omvangrijke werktas om voor een compacte, personaliseerbare map met plaats voor al uw essentials. Een klassieker in de zakenwereld die functionaliteit weet te combineren met een unieke en moderne look. Onze portfolio’s worden volledig op maat gemaakt en vormen het perfecte accessoire voor professionals die vaak onderweg zijn.

Leren Ordner
Waar klasse & veiligheid elkaar ontmoeten

Onze leren ordners zijn de perfecte manier om uw kostbare zakelijke documenten veilig maar elegant te bewaren en te transporteren. Het gebruik van kwaliteitsleer en de buitengewone aandacht voor detail maken onze luxueuze ringmappen tot het perfecte kantooraccessoire.

Moderne Aktetas
Uw meest betrouwbare collega
Met deze veelzijdige draagtas heeft LUCRIN de traditionele aktetas opnieuw uitgevonden. De prachtige leren werktas is licht maar toch stevig en zal de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Een betrouwbare werkpartner die de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit gevonden heeft.