Retourneren en ruilen

Alles wat u moet weten om een product terug te sturen

Als u om welke reden dan ook een artikel, dat u op onze website gekocht heeft, wilt retourneren of ruilen dan geeft ons beleid u het volledige recht om dit te doen. In feite bieden wij een retour/terugbetaling en ruilgarantie op iedere bestelling aan. We hebben een eenvoudig retoursysteem om u hoofdpijn te besparen, omdat we elke klant waarderen. Lucrin biedt gegarandeerde levering voor al deze bestellingen (exclusief diegene die zijn gepersonaliseerd met een gravure).

Retour

U heeft recht op terugbetaling binnen 30 dagen vanaf uw leveringsdatum. Zodra we uw producten ontvangen, zullen wij binnen 2-5 werkdagen de restitutie op uw creditcard, PayPal-account of via overschrijving uitvoeren. Het item(s) moet vergezeld zijn van het Lucrin retourdocument, om de terugbetalingsprocedure te activeren. (Zie onderstaande instructies voor het retourneren).

Voorwaarden

  • 1. Items die worden geretourneerd met krassen of andere schade worden niet geaccepteerd.
  • 2. Monogrammen, gepersonaliseerde artikelen en artikelen in de uitverkoop kunnen niet teruggestuurd of geruild worden.
  • 3. Retourzendingen moeten de originele Lucrin verpakking bevatten.
  • 4. Alle retourzendingen en omruilingen vereisen een Retour Merchandise Authorization (RMA) barcodelabel dat wordt gegenereerd tijdens het retourproces.
  • 5. Het RMA barcodelabel moet aan de buitenkant van de verzenddoos worden aangebracht. Zorg ervoor dat de barcode zichtbaar is en niet door andere labels of plakband bedekt wordt.
  • 6. Verzendkosten, courtagekosten, BTW en GST / HST belastingen worden niet terugbetaald.
  • 7. LUCRIN is niet verantwoordelijk voor goederen die beschadigd of verloren zijn tijdens het transport.
  • 8. Het kan 7-14 werkdagen duren dat de ontvangst van de terugbetaling op uw creditcardafschrift getoond wordt.
Ruilen

U bent van gedachte veranderd, u houdt niet van de kleur van het product of u wilt omwille van een andere reden het artikel omwisselen? Met LUCRIN kunt u binnen 30 dagen vanaf de datum van levering uw artikel met een ander artikel uit de catalogus ruilen. Zodra we het geretourneerde item terug ontvangen, sturen wij u het nieuwe. (Zie onderstaande instructies voor retourneren).

Retourinstructies
1. Creëer een retourzending
Retourneer of ruil item(s) Start retourneren
2. Retour validatie
Onze klantenservice zal binnen 48 uur contact met u opnemen om uw retour te valideren.
3. Druk Retour Merchandise Authorization (RMA) label af

U ontvangt een RMA-label per email. U moet het afdrukken en op uw retourpakket plakken.

Het label bevat 2 belangrijke gegevens:

  • i. Het adres waar uw pakket naartoe moet worden verzonden
  • ii. Een RMA barcode met informatie over uw retour
4. Retourpakket
U moet het RMA-label aan de buitenzijde van uw retourpakket (verzenddoos, enveloppe, enz.) bevestigen. Zowel het adres als de barcode moeten duidelijk zichtbaar zijn. Wij raden u aan om transparante plakband te gebruiken.

De terugbetaling wordt binnen 2-5 werkdagen uitgevoerd nadat wij uw retourpakket bij ons magazijn ontvangen.

Account