Beveiligde en snelle transactie

Alle betalingen op onze website zijn beveiligd, snel en beschermd onder SSL certificaat. Alle bankgegevens worden opgeslagen door bankpartners op zwaar beschermde servers.

Samen met de beste platforms van elk land bieden we de beste betaalervaring die er beschikbaar is.

Creditcard

Dit geïntegreerde systeem is volledig beveiligd via de Gateway-server, met certificaat van authenticatie. Vertrouwelijke gegevens (klantidentificatie en creditcardnummers) worden alleen opgeslagen door bankpartners op zwaar beschermde servers. Betalingen kunnen met creditcard worden voldaan zonder extra kosten.

PayPal

PayPal heeft één van de veiligste betaalplatforms ter wereld. Na meer dan een decennium als leider in online betalingen, hebben we een of twee dingen geleerd over het veiliger bewaren van uw informatie. Of u nu koopt, verkoopt of geld overboekt, u krijgt extra beveiliging wanneer u PayPal gebruikt. Dat komt omdat al uw privé-financiële informatie veilig opgeslagen en gecodeerd is op onze servers.

Ideal

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

Apple Pay

Apple Pay is eenvoudig te gebruiken en werkt met de apparaten die je elke dag gebruikt. Betaal eenvoudig met uw debetkaarten en creditcards met slechts één aanraking. En omdat uw kaartgegevens nooit worden gedeeld door Apple wanneer u Apple Pay gebruikt, is betalen met uw iPhone, Apple Watch, iPad en Mac een veiligere, meer persoonlijke manier van betalen.

Het gemak van het gebruik van Apple Pay in winkels en binnen apps is nu beschikbaar op internet in Safari. Of u nu winkelt of doneert op uw iPhone, iPad of Mac, gebruik Apple Pay zonder dat u een account hoeft aan te maken of in te loggen. Touch ID is ook beschikbaar op de MacBook Pro, dus betalen gebeurt met één aanraking en is sneller, gemakkelijker, en veiliger dan ooit tevoren.

Overschrijving

Gebruik deze betaalmethode om het bedrag van uw bestelling over te schrijven naar onze bankrekening (zien onze bankgegevens).

Zodra we een bevestiging hebben ontvangen dat het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven, beginnen we met het verwerken van uw bestelling.

Vergeet niet invullen uw orderbevestigingsnummer in the field "details van de transactie".

Het proces duurt meestal 3 dagen, daarom zal onze leverdatum enkele dagen vertraagd zijn.

Onze bankgegevens :
Banknaam : Crédit Agricole
Gebruikersnaam : LUCRIN SA
IBAN : FR76 1810 6000 3796 7181 7972 358
SWIFT: AGRIFRPP881