Glad kalfsleer

Het gladde kalfsleer is ongetwijfeld één van de meest voorkomende types leer op de markt. Lucrin ambachtslieden gebruiken glad volnerf leer, dat voor de premium kwaliteit van onze producten zorgt. Alle artikelen van de catalogus zijn verkrijgbaar in dit zachte materiaal, dat een bewijs is van de veelzijdigheid en elegantie van de kalfshuid.

Gekorreld leer

Beschouwd als één van het meest geliefde leersoorten op de markt, blijft het gekorrelde kalfsleer zijn mooie korrelstructuur behouden, zelfs na het looiproces. Terwijl u uw vingers langs het oppervlak laat glijden, voelt u een unieke, licht gekorrelde textuur, wat interessant is vanwege het contrast met de zachtheid van het leer. Dit klassieke leer heeft dezelfde hoge kwaliteit en weerstand als alle leersoorten uit de Lucrin-catalogus.

Geitenleer

Dit soepele leer is ideaal om te gebruiken voor het aanmaken van kleine hoesjes en tassen. Als één van de meest gevoelige leersoorten, biedt het minder stevigheid in vergelijking met de kalfshuid. Het vereist meer onderhoud en verzorging, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de prachtige uitstraling en het fluweelachtige gevoel van het lamsleer.

Krokodilstijl

Dit is authentieke kalfshuid ontworpen met een subtiele krokodilstijlstructuur. Producten gemaakt van authentiek croco leer behoren tot de duurste op de luxe ledermarkt. Dit leer biedt een briljant en hoogwaardig alternatief. De subtiele glans op het oppervlak, samen met het grote beschikbare kleurenpalet, geeft een zeer stijlvolle en trendy look aan alle producten die zijn gemaakt van dit krokodilstijl kalfsleer, vooral kleine lederwaren.

Echte struisvogel

Artikels gemaakt van authentiek struisvogelleer zijn universeel erkend als luxe artikelen, extreem duurzaam en echt prestigieus. Ondanks het ruwe gevoel dat u voelt als u het aanraakt, is het leer erg zacht en kan het gemakkelijk worden gebruikt in kleine tot middelgrote producten. Bij Lucrin is het verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan tinten, waaronder donkere en lichte kleuren. Struisvogelleer wordt gekenmerkt door zijn ongebruikelijke vormgeving. De 'pearly'-effecten zijn uniek en geven uw product een vooraanstaande look, zelfs van veraf.

Metallic Rundleer

LUCRIN lanceert een reeks exclusieve producten uit metallic rundleer. Het leer heeft een unieke textuur die doet denken aan kleine steentjes die schitteren in het zonlicht. De pure, verfijnde uitstraling maakt dit type leer perfect voor wie een opvallende en glamoureuze look aandurft. Ons metallic rundleer is zacht, soepel en duurzaam: een perfecte weerspiegeling van al onze premium leersoorten.

Dwarsgestreept Rundleer

Onze dwarsgestreept rundleer is gebaseerd op de texturen, patronen en effecten die gebruikt worden in de moderne kunst. De dwarste strepen creëren toondiepte en zorgen voor een rijke maar subtiele nuance. De natuurlijke variaties qua tint en textuur maken elk product uit gestreept rundleer bovendien volledig uniek. Deze leersoort gaat jarenlang mee en is uiterst onderhoudsvriendelijk.

Kalfsleer

Ons premium kalfsleer is een van de meest hoogwaardige en veelzijdig leersoorten uit onze catalogus. Het leer heeft een gladde en fijne nerf waardoor het zacht, verfijnd en toch duurzaam is. Accessoires uit kalfsleer zijn ideaal voor wie zich wil onderscheiden van de massa, dankzij het prachtig gefreesde oppervlak en de unieke uitstraling. Bovendien worden producten uit kalfsleer beter met de jaren, zoals een goede wijn.

Het beste te gebruiken voor