LUCRIN is opgericht in 1994 en is een verzameling van mooi ontworpen dagelijkse lederwaren die kleurrijk, tijdloos en gemakkelijk te personaliseren zijn.

Lucrin Geneva is een dynamisch en innovatief 25-jarig Zwitsers luxe lederbedrijf dat de aandacht trekt van duizenden ambachtslieden en klanten over de hele wereld door haar unieke ontwerpen, kleuren en stijlen.

De mogelijkheid om elk product met de grootst mogelijke perfectie te personaliseren, maakt elke Lucrin-creatie uniek.

Beïnvloed door de prestigieuze horloge industrie, is het een eerbetoon aan hoogwaardig en subliem vakmanschap in elk stuk dat het produceert.

Ontdek waar we het best in zijn

De spirit van het personaliseren

 
Tassen
Gezellen voor op reis, kantoor of tijdens uw vrije tijd
Deze tassen uit authentiek leer werden handmatig vervaardigd door onze beste ambachtslieden, als partner voor de rest van uw leven. De hoogwaardige afwerkingen van deze collectie bekrachtigen het kwaliteitszegel van een Zwitsers merk met tonnen ervaring.
 
Kantoor
Zakelijke en professionele klassiekers
Ontdek het breedste assortiment leren kantooraccessoires dat u momenteel op het web kan vinden. Los van hun uiteenlopende functies, voegen al deze artikelen een extra streepje elegantie en klasse toe aan uw kantooromgeving. Vervaardigd uit één van de fijnste authentieke leersoorten op de markt, zal u onze organisers, mappen, kaften, papierlades en de rest van Lucrin's catalogus met moeite elders vinden.
 
 
Accessoires
Dagelijkse benodigdheden
Lucrin verkoopt een assortiment kleine lederwaren voor dames en heren. Deze producten uit authentiek leer zullen jarenlang uw trouw gezelschap zijn. Onze kleine leren accessoires zijn het toppunt van ingetogen elegantie, vervaardigd uit leer van topkwaliteit in buitengewoon praktische ontwerpen. De meeste van onze producten - zo niet allemaal - kunnen gepersonaliseerd worden voor een uiterst unieke afwerking. Hier vindt u dan ook ongetwijfeld uw nieuwe dagelijkse metgezel of dat speciale geschenk voor uw dierbare.
 
Apple
Bescherming voor iToestellen
Lucrin heeft zichzelf gespecialiseerd in het ontwerpen en ambachtelijk vervaardigen van verfijnde leren accessoires voor Apple producten. Al onze leren hoesjes en sleeves werden gecreëerd door vakkundige ambachtslieden, perfect op maat van uw toestel, of het nu een iPhone, MacBook, iPod of iPad is. Onze beschermende leren hoesjes werden ontworpen als tweede huid voor uw smartphone, tablet of laptop. Dankzij het indrukwekkende gamma aan kleuren en leersoorten vindt u ongetwijfeld het perfecte leren accessoire, dat de elegantie van dit knap staaltje technologie van Apple enkel nog zal versterken.