ALGEMENE VOORWAARDEN

In geval van geschil, zal de Franse versie van deze ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN voorrang hebben.

ALGEMENE INFORMATIE

De bestelling die door de klant geplaatst wordt, impliceert zijn/haar aanvaarding van de huidige AVV in hun geheel. Het contract voor de verkoop van artikelen via internet wordt aangegaan tusen LUCRIN SA (hierna "Lucrin" genoemd) - en de klant. De klant bevestigt dat hij/zij bekwaam is om een contract aan te gaan met Lucrin op basis van de AVV getoond op de LUCRIN.COM.NL website (waarnaar hierna verwezen wordt als "onze website"). Deze AVV zullen steeds voorrang hebben op elke andere voorwaarde die op onze website vermeld wordt.

KENMERKEN VAN EEN ARTIKEL

Al onze artikelen zijn kwaliteitsproducten. De artikelen worden verkocht zonder andere garantie dan die van de fabrikant. We doen ons best om te verzekeren dat de kleuren zo correct mogelijk worden voorgesteld. Er kunnen echter kleine kleurverschillen tussen het afgebeelde en het ontvangen artikel opgemerkt worden, in het bijzonder doordat de afbeeldingen voor het Internet gecomprimeerd worden.

LEVERING

De leveringskosten zijn gratis voor de 28 lidstaten van de Europese Unie, Zwitserland, VS, Canada, Hong Kong, India, Japan en Australië, ongeacht de wijze van verzending: Express (producten op voorraad) of Standaard (gepersonaliseerde bestellingen).

Onze producten worden doorgaans binnen 2 tot 10 werkdagen verzonden (afhankelijk van de gekozen verzendmethode), naar het adres dat u heeft doorgegeven.

De levering van onze gepersonaliseerde bestellingen wordt gedaan door FedEx. Het is raadzaam dat de persoon op het tijdstip van levering aanwezig is op het vermelde adres (het kan een goed idee zijn om uw kantooradres door te geven). FedEx levert niet naar brievenbussen en postbusadressen.

De Express-leveringen worden gegarandeerd door Amazon services of door FedEx Express. Evenzo gebeuren de leveringen enkel op werkdagen. Wij wijzen elke verantwoordelijkheid af met betrekking tot de levering van artikelen. Wanneer de informatie die doorgegeven werd voor uw bestelling niet correct is, kan Lucrin niet verantwoordelijk gehouden worden voor mislukte leveringen of problemen van laattijdigheid.

Alle leveringen vinden plaats zonder extra douanekosten voor de klant.

PRIJS

De prijzen van de gefactureerde items zijn deze die van toepassing zijn op de datum van de bestelling en vermeld staan op de bestellingsbevestiging.

BETALINGSVOORWAARDEN EN VEILIGHEID

Wanneer de koper een artikel bestelt op onze website, zijn alle uitgevoerde betalingen beveiligd. Lucrin maakt gebruik van volgende betalingssystemen :

 • met Creditcard
 • Bankoverschrijving
 • met Paypal

Dit geïntegreerde systeem op onze website is volledig beveiligd via de Gateway server, met certificaat van authenticatie. Vertrouwelijke gegevens (klantidentificatie en creditcardnummers) worden enkel door bankpartners bewaard op zeer sterk beschermde servers. Lucrin bewaart geen vertrouwelijke gegevens van klanten die bestellen op de Lucrin websites.

GEGEVENSBESCHERMING

De klant geeft zijn/haar instemming met het feit dat de persoonlijke gegevens die werden verstrekt in het kader van de contractuele relatie met Lucrin beschermd worden door Lucrin. De persoonlijke details van de klant worden uitsluitend bewaard met als doel de aankoop van nieuwe artikelen door de klant te vergemakkelijken en om te verzekeren dat de transactie vlot verloopt. De persoonlijke gegevens die betrekking hebben op de klant worden confidentieel behandeld en beschermd. Deze gegevens worden op geen enkele manier doorgegeven aan derde partijen met uitzondering van het leveringsadres aan FedEx.

AANVAARDIGNG VAN DE BESTELLING

De bestelling is aanvaard zodra deze ontvangen en gevalideerd is. Bij het verzenden van de bestelling bevestigt de klant automatisch dat hij/zij de algemene verkoopsvoorwaarden heeft gelezen en aanvaard. In geval van uitzonderlijke omstandigheden, in het bijzonder insolventie of onjuiste informatie, behoudt Lucrin zich het recht voor om de bestelling van een klant te weigeren of te aanvaarden.

FACTURATIE EN BEVESTIGING

Elke klant zal een bevestiging van zijn bestelling ontvangen per e-mail en daarna door FedEx samen met de bestelling wanneer de goederen verzonden zijn.

RETOURBELEID

De klant heeft het recht om het artikel te retourneren binnen de 30 dagen na ontvangst op zijn/haar woonplaats. Indien de klant niet volledig tevreden is, heeft hij/zij de mogelijkheid om de goederen in perfecte staat en in hun originele verpakking terug te sturen. Leer meer Zie Omruilen en Retourneren.

WETTELIJKE EIGENDOM

De goederen blijven het eigendom van Lucrin tot op het moment dat ze volledig betaald zijn.

GARANTIE

Lucrin staat garant voor al haar lederproducten, met de hand door haar ambachtslieden ontworpen. De garantie geldt voor elke fout (in het leer of door fabricage) gedurende 1 jaar vanaf de aankoopdatum.

Na deze periode blijft Lucrin ter beschikking van haar klanten voor alle herstellingen, waarvan de kosten echter voor rekening van de klant zijn. Er wordt vooraf een offerte opgesteld. Deze exclusieve garantie is niet van toepassing op: normale slijtage, problemen veroorzaakt door onregelmatig gebruik van het product, incorrect lederonderhoud en krassen of afslijting.

De garantie dekt geen verlies en diefstal. De garantie wordt niet overgedragen via doorverkoop van het product aan een derde partij. De garantie is niet van toepassing op producten die zijn gekocht bij een wederverkoper.

GESCHENKBONNEN ALGEMENE VOORWAARDEN
 • 1. Het aankopen van een Geschenkbon op onze website komt neer op het openen van een kredietlijn bij ons, voor de volledige waarde van de Geschenkbon en te gebruiken door de ontvanger op onze website.
 • 2. Virtuele Geschenkbonnen worden bij aankoop rechtstreeks per e-mail naar de ontvanger verzonden.
 • 3. De verzender is als enige verantwoordelijk voor het verzekeren dat het e-mailadres van de ontvanger geldig en actueel is.
 • 4. Geschenkbonnen zijn 24 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.
 • 5. Indien u artikelen retourneert die geheel of gedeeltelijk met een Geschenkbon aangekocht zijn, zal de waarde die betaald werd met de Geschenkbon gecrediteerd worden op uw Geschenkbon account om te gebruiken voor toekomstige bestellingen. De eventuele resterende waarde zal teruggestort worden op de kaart die gebruikt werd om het verschil te betalen.
 • 6. Geschenkbonnen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden terugbetaald of ingewisseld voor cash.
 • 7. Lucrin kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor verlies, diefstal of misbruik van een Geschenkbon.
 • 8. In uitzonderlijke omstandigheden behoudt Lucrin zich het recht voor om een Geschenkbon te annuleren.
Account