Men's wallet

Pennenhoes

Voor de liefde voor het schrijven.

De digitale wereld is al jaren in opmars, maar velen van ons kunnen nog steeds niet genoeg krijgen van de klassiekers - pennen en potloden. Onze lievelingspen bewaren we graag op een veilig plaats, bijvoorbeeld in een leren pennenhoes uit de Lucrin collectie - gaande van de enkelvoudige penhouder tot het etui voor 4 pennen. Bovendien bieden wij hoesjes en houders aan voor alle soorten schrijfinstrumenten. Deze luxueuze kantooraccessoires zijn verkrijgbaar in tal van authentieke leersoorten en kleuren en zijn volledig personaliseerbaar - met een prachtige en unieke gravure bijvoorbeeld.


Penetui

Onze leren penetuis, gemaakt voor één tot vier pennen, hebben allemaal die zachte microvezel voering die uw favoriete schrijfinstrumenten optimaal beschermt. Houd uw pen(nen) veilig opgeborgen in een van onze zachte penhouders, die u vervolgens in uw vest of broekzak kan bewaren. Strak en simpel - uw pen heeft de perfecte thuis gevonden.

Penetui met ritssluiting

Een andere strakke manier om uw pennen te bewaren en te beschermen: het leren ritsetui. Deze fantastische hoesjes worden aangeboden voor 2, 3 of 4 pennen en houden uw meest kostbare schrijfgerei veilig. De combinatie van de hoogwaardige leren buitenkant en de zachte microvezel binnenkant symboliseert de zorg waarmee uw schrijfinstrumenten behandeld worden. U kunt elk penetui met ritssluiting personaliseren aan de hand van een unieke gravure of een contrasterende draadkleur.

Pennenzak

De pennenzak herinnert ons aan onze schooljaren, toen hij ons trouw gezelschap hield op onze schoolbank of in onze rugzak. Ziehier onze sublieme collectie authentieke leren pennenhoezen voor uw pennen, potloden en ander schrijfgerei. Architecten, designers, artiesten en andere creatieve geesten zullen het fantastisch vinden om hun schrijf- en tekengerei netjes opgeborgen te houden in een speciaal hoesje. Maak uw pennenhoes extra bijzonder en ga voor een van onze vele personaliseermogelijkheden: kies bijvoorbeeld voor een contrasterende draadkleur of een prachtige gravure.

Penhouder

Pennen, potloden, stiften, markeerstiften en kleurpotloden: ze zullen allemaal het perfecte plaatsje vinden in een van onze penhouders. De houders bestaan uit echt leer en zijn voorzien van een extra stevige basis die voor een goed evenwicht op uw bureau zorgt. Onze penhouders zijn meer dan louter functioneel, aangezien ze beschikbaar zijn in een breed scala aan kleuren en leersoorten, waardoor ze perfect bij elke kantoorinrichting passen. We hebben zelfs een pennenbakje ontworpen speciaal voor minimalisten die maximaal 3 pennen gebruiken.

Pennenbakjes

Wij hebben de extra optie 'pennenbakjes' voorzien bij al onze producten waar dit van pas zou kunnen komen. Soms gaat het om leren zakjes waarin u meer dan één pen kan bewaren. De penlussen zijn steeds uitbreidbaar zodat ze geschikt zijn voor vrijwel elk formaat. Ook in onze bestverkopende bureauleggers kan u een extra gleuf voor uw pen toevoegen voor extra functionaliteit.

Schrijfinstrumenten

LUCRIN Geneva brengt een collectie originele schrijfinstrumenten en accessoires uit om uw passie voor het schrift aan te wakkeren. Onze prachtige pennen (balpen, rollerpen & vulpen) en ons luxe vulpotlood staan symbool voor stijl en vertrouwen. Met deze unieke schrijfinstrumenten – vloeien uw gedachten en ideeën moeiteloos over op papier. En dankzij de chique leren pennenhoesjes zult u ongetwijfeld een blijvende indruk nalaten tijdens meetings en interviews. Ontdek ook onze reeks luxe accessoires om uw dierbare schrijfinstrumenten in op te bergen, te transporteren en uiteraard te beschermen.