banner

Luxe Horlogehoesjes

Maak van uw uurwerk een kunstwerk

Voor 1 & 2 Horloges

Onze aanpasbare horlogedozen en hoesjes voegen een extra vleugje elegantie toe aan je 1 of 2 meest geliefde horloges. Personaliseer in felle kleuren voor een chique grunge-look of in lichtere tinten voor een verfijnde uitstraling.

Voor 3 & 4 Horloges

In deze prachtige horlogehoezen van LUCRIN Geneva kunt u 3-4 horloges bewaren. Het gestroomlijnde design is ruim en gebruiksvriendelijk maar straalt tegelijk luxe en exclusiviteit uit. De tijdloze stijl en de vele personalisatiemogelijkheden maken deze horlogehoezen perfect om door te geven van generatie op generatie.

Voor 6 & 8 Horloges

Ontdek onze exclusieve bewaarhoezen voor 6 & 8 horloges, ontworpen voor echte uurwerkfanaten. Onze stevige leren beschermhoezen met premium microvezel voering houden uw luxe uurwerken veilig tijdens het reizen.

Luxe Horlogekokers

Onze luxe horlogekokers zijn voorzien van een elegant veiligheidsriempje, waardoor ze perfect zijn om uw meest waardevolle uurwerken te bewaren en te beschermen. Personaliseer de leren horlogekokers volgens uw eigen unieke stijl en werk af met een prachtige gravure.

Elegante Horloge Etuis

Bewaar & transporteer uw gekoesterde uurwerken in onze mooie en zachte etuis. Deze personaliseerbare horlogehoesjes zijn compact, duurzaam en perfect om mee te nemen op zakenreis of vakantie.

Horloge Accessoires

Bekijk onze unieke uurwerkaccessoires voor nog meer luxe en tijdloze elegantie!

Laat u inspireren

close