Leren horlogebandjes

Horlogebandjes ter vervanging voor uw klassieke luxehorloges

Ontdek een gamma aan tijdloze en op maat gemaakte leren horlogebandjes, zorgvuldig ontworpen om wat u rond uw pols draagt nog verfijnder te maken. Elk accessoire is beschikbaar in groottes tussen 14 mm tot 24 mm en combineert artistieke creativiteit met perfecte technische precisie, zodat u naast het functionele aspect ook ongeëvenaarde kwaliteit krijgt. Ons uitgebreide gamma van handgemaakte leren horlogebandjes zorgt ervoor dat elk uurwerk naadloos past. Ga voor nog meer persoonlijke stijl en kies voor onze personalisatieopties, zoals een groot aantal kleuren en unieke gravures, en creëer een werkelijk uniek accessoire voor uw horloge.

banner customisable
banner cards_bills
banner AllAroundProtection
Get Your Watch's Exact Lug Width
Uncover the ideal lug width, with an array of options and designs perfectly tailored to your watch.
<   1/ 3   >

Elegante horlogebandjes

Verfraai uw pols met een delicate uitstraling dankzij onze collectie slanke leren bandjes, tussen 14 mm en 20 mm, die ideaal zijn voor uw kleinere uurwerken. Deze sierlijke bandjes zijn ontworpen om elegantie en vrouwelijkheid uit te stralen en hebben een gracieuze afwerking, waardoor ze aan elke vrouw een extra poëtische charme toekennen.

Prestigieuze horlogebandjes

Trek de aandacht naar u toe met onze robuuste leren bandjes, tussen 20 mm en 24 mm, speciaal voor uw grote collectors’ uurwerken. Deze opvallende bandjes werden zorgvuldig vervaardigd om er op een weelderige manier mee te harmoniseren, zodat uw horloge tot een ongezien niveau van elegantie en prestige wordt verheven.

Gesofisticeerde bescherming voor uw horloge

Bescherm uw kostbare horloges en op maat gemaakte leren bandjes in stijl met onze hoogwaardige leren etuis en houders, ideaal voor zowel mannen en vrouwen. Verrijk uw collectie van accessoires met deze strakke en duurzame opberg- en transportoplossingen, die bovendien met uw initialen gepersonaliseerd kunnen worden.