banner

Luxueus Leven

Trendy lederwaren die stijl & karakter aan uw interieur toevoegen.

LUCRIN Geneva heeft een sublieme collectie binnenhuisaccessoires ontworpen voor alle soorten ruimtes en interieurstijlen, van zwierige grandeur tot strak modernisme. Ons assortiment handgemaakte lederwaren wordt aangeboden in tal van luxueuze leersoorten en kleuren. Ga voor discrete pasteltinten of kies helder kastanjebruin om elegantie en diepte toe te voegen aan uw interieur. Ontwerp zelf het ideale interieuraccessoire en blaas uw favoriete woon- of werkruimte nieuw leven in.

Opruimbakjes

Onze handige opruimbakjes zijn ideaal voor het bewaren van allerlei spulletjes die nog geen vaste plaats gevonden hebben. De leren schaaltjes zijn ontworpen in LUCRIN’s kenmerkende chic-minimalistische stijl, om uw woning tegelijk mooi en georganiseerd te houden.

Afvalmanden

Deze leren afvalmanden zijn ruim en handig maar toch elegant. Ze worden volledig handgemaakt door onze deskundige ambachtslieden en kunnen gepersonaliseerd worden om te matchen met elk interieur. Ontwerp een uniek exemplaar en geef uw toilet, woonkamer of kantoor een functionele maar stijlvolle upgrade!

Onderzetters

Het perfecte drankje verdient een perfecte ondergrond. Ontdek onze chique leren onderzetters, aanpasbaar in levendige kleuren of discrete pasteltinten. Breng een persoonlijke gravure aan om luxe & elegantie toe te voegen aan uw cocktailavond of etentje.

Magazinehouders & Boekensteunen

Voor echte kenners van lederwaren, heeft Lucrin deze prachtige reeks opbergmanden en magazinehouders samengesteld. We hebben de klassieke manden nieuw leven ingeblazen aan de hand van leren bekleding en trendy kleuren en zo tal van eigentijdse en chique opbergmogelijkheden gecreëerd.

Tissuedooshouders

Dankzij de combinatie van ons eeuwenoude vakmanschap met hedendaagse innovatie zal uw interieur jaar na jaar een tijdloze schoonheid uitstralen. Deze chique en tijdloze accessoires zijn ontworpen met zowel functionaliteit als stijl in het achterhoofd.

Opbergdozen

LUCRIN Geneva heeft een collectie functionele maar elegante opbergdozen ontworpen, vervaardigd door onze meest vakkundige ambachtslieden. Deze prachtige accessoires houden uw waardevolle bezittingen veilig en geven uw bureau of nachtkastje bovendien een stijlvolle uitstraling. Onze opbergdozen zijn verkrijgbaar in een rijkelijk kleurenpallet zodat u ze volledig op uw interieur kunt afstemmen.

Dienbladen

Wakker uw passie voor hosten opnieuw aan met deze prachtige leren dienbladen van LUCRIN. De dienbladen zijn een perfecte mix van doordachte ontwerpen en deskundig vakmanschap. De moderne en minimalistische designs voegen een vleugje luxe toe aan elke ruimte en elk event. Gebruik ze voor uw favoriete drankjes of dagelijkse kantoorbenodigdheden!

Fotoalbums

Heeft u een virtuele zee aan digitale foto's, wachtend om vergeten te worden? Dan heeft Lucrin de perfecte oplossing voor u! Onze leren fotokaders en -albums zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd – voor wie charme verkiest boven technologie. Vul ze met uw meest waardevolle herinneringen voor urenlang nostalgisch entertainment.

Tafelaccessoires

Deze prachtige collectie tafelaccessoires van Lucrin is perfect bestand tegen hitte en slijtage en wordt zelfs mooier en unieker in de loop der jaren. Voeg een extra dimensie en een laagje luxe toe aan uw tafelzetting met onze unieke leren accessoires en laat uw gasten genieten van een stijlvolle, volmaakte eetervaring.

Garderobe

Verder besteden wij ook graag aandacht aan uw kledingstijl en garderobe. Hiervoor hebben wij enkele unieke accessoires ontworpen om uw kleerkast te organiseren, zoals kleerhangers, stropdassenhouders en schoenlepels. Daarnaast bieden wij ook exclusieve Lucrin-kledingaccessoires: leren armbanden en riemen die wat extra stijl en pit toevoegen aan elke outfit. Al onze accessoires zijn reisvriendelijk!

Spelletjes

De beste momenten in het leven spelen zich vaak thuis af, in het gezelschap van onze dierbaren. Maak uw keuze uit deze luxueuze reeks leren spelletjes van Lucrin en creëer tal van prachtige, onvergetelijke herinneringen. Begin met onze meest populaire spelletjes – backgammon, kaartspellen en domino – voor vele memorabele avonden met familie en vrienden!

Fotolijsten

De fotokaders van LUCRIN zijn een perfect voorbeeld van chic minimalisme. Het gebruik van premium leer zorgt voor een luxueuze uitstraling maar dankzij de eenvoudige designs blijft de aandacht bij uw foto. Het perfecte kader voor uw meest dierbare herinneringen! Monogram your family name, dates or initials for a truly special leather accessory!