banner

Hi-Tech

Ervaar het beste

Samsung hoesjes

Met deze collectie geeft Lucrin een moderne twist aan de zware en omvangrijke hoesjes van de laatste jaren. Onze luxueuze hoesjes uit authentiek leer hebben een minimalistisch design waarin uw toestel zijn strakke en pure uitstraling moeiteloos behoudt. Personaliseer de hoesjes volgens uw eigen stijl en persoonlijkheid!
Bekijk Meer >

Kindle & reMarkable

Ontdek onze overvloed aan chique leren hoesjes voor uw Kindle, reMarkable of Samsung tablet – speciaal ontworpen voor wie vaak onderweg is. De dagen dat u uw tablet in saaie, onhandige tassen moet meezeulen, zijn voorbij! Geef uw werktoestel een ware fashion-upgrade met deze praktische, stijlvolle en personaliseerbare leren sleeves.
Bekijk Meer >

Microsoft Surface

Deze premium leren hoesjes van Lucrin zijn speciaal ontworpen om uw Microsoft Surface te beschermen, vooral wanneer u hem vaak moet verplaatsen. De hoesjes hebben een perfecte pasvorm en een microvezel voering om uw dierbare Microsoft Surface optimaal te beschermen tegen schade van alle aard. De strakke silhouetten, professionele designs en het gebruik van kwalitatief vilt zorgen bovendien voor een stijlvolle, minimalistische uitstraling.
Bekijk Meer >

Smart Watch-bandjes

Durf met stijl te experimenteren en wissel uw klassieke horlogebandje om voor een van onze leren Lucrin-horlogebandjes. Voeg wat pit en een vleugje kleur toe aan uw Montblanc Summit 2, Samsung Galaxy of Huawei GT smartwatch in slechts een paar eenvoudige stappen. Onze personaliseerbare horlogebandjes zijn gemaakt van luxueus leer en zorgvuldig met de hand geassembleerd. Ze zullen u een stijlvolle, elegante uitstraling geven en vormen het perfecte accessoire voor een onberispelijke look. Laat uw initialen in het bandje graveren voor een nog mooier en unieker resultaat!
Bekijk Meer >