Luxe zakformaat notitieblok

-
Slechts € 89,75
U kunt uw product persoonlijk aanpassen door uw favoriete kleur te kiezen uit ons groot palet aan leerkleuren, door een van onze gravure-opties te kiezen of zelfs door de draadkleur te wijzigen.
  • play_arrow Speel de video af
Premium kalfsleer
Dit luxueus leer, gemaakt van jonge kalveren, is uiterst verfijnd, zacht en soepel. Het is van uitstekende kwaliteit en voelt fantastisch aan.
Struisvogel
Het authentieke struisvogelleer is een subliem materiaal dat bekend staat vanwege zijn schoonheid, resistentie en de prestige die het uitstraalt. Al deze eigenschappen maken van dit leer een echte referentie binnen de wereld van de luxe lederwaren. Authentiek struisvogelleer valt op door zijn uitzonderlijk design, met name het "geparelde" oppervlak dat van elk product een zeldzaam en uniek stuk maakt. Het oppervlak van deze leersoort is niet glad maar voelt toch zeer zacht aan, en is geschikt voor producten van klein tot middelgroot formaat.
Glad kalfsleer
Het gladde kalfsleer is ongetwijfeld één van de meest voorkomende types leer op de markt. Lucrin ambachtslieden gebruiken glad volnerf leer, dat voor de premium kwaliteit van onze producten zorgt. Alle artikelen van de catalogus zijn verkrijgbaar in dit zachte materiaal, dat een bewijs is van de veelzijdigheid en elegantie van de kalfshuid.
Gekorreld leer
Beschouwd als één van het meest geliefde leersoorten op de markt, blijft het gekorrelde kalfsleer zijn mooie korrelstructuur behouden, zelfs na het looiproces. Terwijl u uw vingers langs het oppervlak laat glijden, voelt u een unieke, licht gekorrelde textuur, wat interessant is vanwege het contrast met de zachtheid van het leer. Dit klassieke leer heeft dezelfde hoge kwaliteit en weerstand als alle leersoorten uit de Lucrin-catalogus.
Geit
Geit is de leersoort die beschikbaar is in het grootste aantal kleuren van de Lucrin-catalogus. Geitenleer is één van de fijnste materialen in de wereld van de luxe lederkunst. Het is licht gekorreld en wat minder zacht dan de soorten kalfsleer (soepel, gekorreld en metallic). In vergelijking met andere gekorrelde leersoorten, bestaat de geitenversie uit korrels die dichter bij elkaar staan en visueel dus minder goed te onderscheiden zijn.
Krokodilstijl Kalfsleer
Het krokodilstijl kalfsleer van Lucrin is één van de allermooisten die u op de markt zal vinden. Producten van authentiek krokodillenleer zijn bijzonder duur en deze versie zorgt dan ook voor een prima alternatief. Het oppervlak heeft een lichte glans voor een glamoureuze en moderne look, en de nabootsing van de schubben is nagenoeg perfect.
Metallic
Het metallic leer is in feite een gladde soort kalfsleer met een metallic afwerking. Het opvallende metallic leer is geschikt voor producten van elk formaat en is een favoriet bij de dames vanwege de modieuze en trendy uitstraling, waardoor men zich van de rest kan onderscheiden. Deze leersoort is verkrijgbaar in verschillende heldere kleuren en is moeilijk elders op de markt te vinden.
Nubuck Leer
U heeft eindelijk dat speciale product gevonden waarnaar u op zoek was, maar bent er nog steeds niet uit welke kleur u wilt kiezen? Deze kleurstaal in Nubuck leer zal u hierbij helpen. De staal bestaat uit het complete kleurenpalet voor deze leersoort, geïnspireerd door de schooltassen en pennenzakken uit onze kindertijd. De lichte pastelkleuren en de fluweelzachte textuur maken van dit type leer een absolute favoriet op de markt van de luxe lederproducten.
Plantaardig gelooid leer
U heeft eindelijk het product van uw dromen gekozen maar vindt het moeilijk om de kleur te vinden die het best bij u past? Deze kleurstaal in plantaardig gelooid leer zal u hierbij ongetwijfeld kunnen helpen. Dankzij de staal zal u het volledige beschikbare kleurenpalet kunnen ontdekken, samen met de vintage textuur die een ode is aan de befaamde Western look.
Recycled leather
Recycled leather is obtained from natural leather offcuts. These are shredded and reconditioned to derive the recycled or regenerated leather. Relatively resistant, it will have the same texture as non-restored leather. This manufacture can be considered as recycling.
Maak Kennis met ons Innovatief Veganistisch Leer uit Zuid-Italië


Op een wonderlijke plek in het hart van Italië, wordt natuurlijk afval van de appelteelt omgezet in duurzaam, veganistisch leer. Dit milieuvriendelijke materiaal herdefinieert niet alleen uw persoonlijke stijl, maar verkleint ook uw ecologische voetafdruk. Ons veganistisch leer is afkomstig van bijproducten van de appelproductie, via een duurzaam proces dat verspilling minimaliseert. Het proces volgt de REACH-regelgeving en voldoet daardoor aan de hoogste normen voor gezondheids- en milieubescherming. Bovendien heeft het leer een PVC-vrije samenstelling, wat niet alleen uw stijl maar ook de planeet ten goede komt. Kies voor ethische mode die er geweldig uitziet, heerlijk aanvoelt en bijdraagt aan een prachtige, groene toekomst!

Zakformaat notitieblok van full grain leer. Met aan de linker binnenkant 2 vakjes, één voor visitekaartjes en één groot verticaal vak van paspoortformaat. Aan de rechterkant, het notitieblok en een groot verticaal vak. Geleverd met 10 witte pagina's. Afmetingen geopend: 19,5 x 14 cm. Afmetingen gesloten: 9,5 x 14 cm.

SKU
PM1034
En LUCRIN Ginebra, protegemos nuestros productos de cuero artesanales con bolsas de algodón que reflejan su calidad. Una alternativa ecológica y reutilizable que, además de proteger, es muy versátil.
  • Embalaje esencial
  • Reciclable y reutilizable
  • Materias primas orgánicas
  • Bajo impacto ambiental.

Zakformaat notitieblok van full grain leer. Met aan de linker binnenkant 2 vakjes, één voor visitekaartjes en één groot verticaal vak van paspoortformaat. Aan de rechterkant, het notitieblok en een groot verticaal vak. Geleverd met 10 witte pagina's. Afmetingen geopend: 19,5 x 14 cm. Afmetingen gesloten: 9,5 x 14 cm.

Art.nr.
PM1034
close
Contacteer mij!
You, as many others, love this item so we are currently restocking. Leave us your email address and we will inform you when it’s available again.
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren(Bv: johndoe@domain.com)
Uw verzoek werd succesvol geregistreerd
Dit vind je misschien ook leuk
Deze prachtige kleuren zijn wél beschikbaar
close
MAIL MIJ DE PRIJS!
De maat die u bestelt lijkt niet binnen onze standaard afmetingen te vallen. Laat uw e-mailadres achter zodat een medewerker van onze toegewijde klantenservice u kan contacteren met meer informatie over de prijzen en andere productiedetails.
Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren(Bv: johndoe@domain.com)
Uw verzoek werd succesvol geregistreerd
Dit vind je misschien ook leuk
Deze prachtige kleuren zijn wél beschikbaar